Termeni si Conditii

Termeni si conditii

 

Termeni de Utilizare

Citeste acesti Termeni de folosire inainte de a accesa situl.
Acesti Termeni de folosire reglementeaza standardele de folosire ale www.Drkelen.ro fiind proprietatea HAPPY TOUR SRL. Utilizand situl www.Drkelen.ro, tu (“Membrul”) esti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Daca tu nu esti de acord cu termenii si conditiile acestea, trebuie sa intrerupi imediat folosirea acestui sit. Ne rezervam dreptul, in orice moment, sa modificam, schimbam sau sa actualizam termenii acestui acord fara o notificare prealabila. Modificarile vor deveni active imediat dupa ce au fost postate pe www.Drkelen.ro. Folosirea in continuare a acestui serviciu dupa ce au fost postate modificarile reprezinta recunoasterea si acceptarea ta a acordului si a modificarilor acestuia.

Vanzator si operator al operatiunilor online este S.C. HAPPY TOUR S.R.L., organizata in baza legii romane, cu sediul in Str. Transilvania nr 12/8, Targu Mures, Jud. Mures, Romania, CUI RO17847876, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J26/1406/2005.

Acceptarea Termenilor
www.Drkelen.ro iti ofera aceasta resursa, prin urmatorii Termeni de Folosire, care pot fi actualizati de noi intre timp fara a te notifica. Prin folosirea www.Drkelen.ro, esti de acord cu acesti Termeni de Folosire.

Modificarea si intreruperea serviciului
www.Drkelen.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul cu sau fara notificare catre membri. www.Drkelen.ro nu este raspunzator catre membri sau oricarei alte terte persoane daca www.Drkelen.ro isi exercita dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul. Membrii trebuie sa ia la cunostinta si sa accepte ca www.Drkelen.ro nu garanteaza neintreruperea sau siguranta accesului sit din cauzele sau circumstantele care nu pot fi controlate.

Politica de livrare
Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara printr-o firma privata de curierat. Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Targu Mures şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.
Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Verifica alegerea produsului inaite de a-l cumpara
Te rugam sa te asiguri ca ai verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. www.Drkelen.ro nu accepta returnarea produselor doar din simplu motiv ca acestea nu corespund asteptarilor sau ca specificatiile nu corespund cele ale producatorului. De exemplu, daca tu vrei sa cumperi un televizor pentru a-l folosi in Europa te rugam sa verifici daca acesta suporta standardul de transmisie PAL (Phase Alteration By Line). Pentru a fi folosit in Statele Unite trebuie ca produsul sa suporte standardul de emisie NTSC (National Television Systems Commission).

Inregistrare
Pentru a folosi toate facilitatile pe care acest sit le ofera, trebuie mai intai sa-ti creezi un cont. In timpul inregistrarii se cer informatii de contact (ca nume, adresa de email). Aceste informatii le vom folosi pentru a te contacta in legatura cu serviciile sitului in care manifesti interes direct. Iti vom trimite ocazional informatii despre produse, servicii, oferte speciale sau promotii. Te poti inscrie sa primesti aceste emailuri in sectiunea de newsletter a sitului.

Schimbarea acestor Termeni si Conditii
Acesti termeni pot fi revizuiti oricand prin actualizarea acestei pagini. Este indicat sa vizitezi aceasta pagina din cand in cand pentru a revedea acesti termeni si conditiile impuse.

Asistenta aditionala
Daca ai nelamuriri in legatura cu acesti termeni sau daca ai intrebari sau comentarii, te invitam sa ne contactezi prin intermediul sectiunii de contact.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor & Formularul de returnare

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.
In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate:

Cosmetice

 • cu eticheta originala;
 • cu toate accesoriile aferente;
 • fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;
 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi
 • sa fie sigilate

Aparate

 • cu eticheta originala;
 • cu toate accesoriile aferente;
 • cu certificatul de garantie, in original;
 • fara urme vizibile de deteriorare;
 • fara interventii neautorizate sau care nu respecta indicatiile de utilizare ce insotesc produsele;
 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi, socuri mecanice/ electrice.

Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.
Daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).

Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, “se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

SC Happy Tour SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur, pe baza formularului de retur, completat de catre client.

In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. Acest formular de retur este doar un model.

Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește: email, poștă, verbal etc.

Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre www.drkelen.ro sau pana la receptionarea unei confirmari de expediere a coletului catre www.drkelen.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.

Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

Pentru a Returna un produs sau comanda, te rugam sa accesezi CONTUL MEU sectiunea ISTORIC COMENZI