Despre Noi

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a acorda libertatea bucuroasă a sănătății tuturor, indiferent de vârstă și sex, unificând natura și știința în produsele noastre cosmetice, conștiente de sănătate, contribuind astfel la bunăstarea zilnică a oamenilor.

Farmaciștii actuali și întreaga echipă a Dr.Kelen lucrează la protejarea acestei abordări și la conservarea patrimoniului de la patru generații de medici și farmaciști ai familiei Dr.Kelen.

Dr.Kelen ajută în mod natural – ne mândrim cu produsele noastre cosmetice conștiente de sănătate, care se bazează pe abordarea farmaceutică științifică și sunt susținute de ingrediente naturale. Aceste produse nu conțin conservanți și coloranți artificiali inutili care servesc sănătatea oamenilor și oferă îngrijire și prevenire timp de decenii.

Credem că viața nu este altceva decât suma nenumăratelor momente minuscule. Cotele și scopurile fac ca viața noastră să se desăvârșească neobservată și, astfel, le luăm de la sine. Unul începe să aprecieze aceste lucruri doar atunci când ceva nu merge bine.

Misiunea noastră este de a le permite oamenilor să se bucure liber de soarele de vară sau de șezlongurile în siguranță, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la sănătatea pielii lor. Jocul fără griji cu nepoții nu ar trebui să fie umbrit de durerea fizică. Eforturile dvs. pentru modelarea corpului ar trebui să conducă la rezultate multiple. Cu ajutorul strigătelor noastre sportive puteți obține cele mai bune rezultate din antrenament, fără răni sau dureri.

Vă dorim libertatea bucuroasă a sănătății naturale!

Curatenia este mama sanatatii, zice un vechi proverb romanesc.
Acest lucru este valabil si pentru pielea noastra, deoarece substanta activa din cremele noastre pot patrunde mai adinc intr-o piele curatata corespunzator.
Din aceasta cauza tratamentul pielii incepe co o curatire corespunzatoare.
In acest proces de curatire crema noastra de gomaj joaca un rol important, deasemenea acesta ajutand la curatirea eficienta al intregului proces de tratament al corpului.

Gomajul regulat al pielii (in funtie de tipul pielii 1-3 ori ) ajuta la inlaturarea celulelor moarte, desfunda porii, stimuleaza circulatia, intareste tesuturile si tonifica.
Si mai prezinta un foarte mare avantaj: pielea pregatita in acest fel va avea o mult mai mare putere de absorbtie a componentelor nutritive continute in creme.
Rezultatul revitalizarii pielii va fi o pielea moale si catifelata asa cum a fost alcatuita de natura.

Tenul nostru este expus zilnic multor factori nocivi. Pentru ca tenul nostru sa-si pastreze tineretea si frumusetea trebuie sa-i acordam o deosebita grija.
In timpul tratamentului trebuiesc indepartate impuritatile depuse in cursul zilei ,celulele moarte, toxinele, sarea, bacteriile si make-up-ul.
Deoarece o curatire buna a tenului este conditia de baza a unui tratament . Componentele active a cremelor patrund in acest fel mai adanc in epiderma si asfel actioneaza benefic asupra tenului.
Din acesta cauza este recomandata curatirea tenului in fiecare dimineata si seara.

Familia Dr.Kelen

Știință din 1967